God håndballhelg – Follo

God håndballhelg

Follo HK fortsetter i et godt spor. Denne helgen har gutta gjennomført gode to matcher. Treningskamp mot DHK endte med knepent tap 28-24.

Første runde i NM mot gode naboer og gamle kjente i Nordby endte 18-41 i Follo´s favør.

I neste runde venter flere gamle kjente. Denne gangen er motstander Ski. Men først skal LegeaCup 2015 avvikles i FolloTrykk Arena førstkommende helg.

Les hva Østlandets Blad skriver om NM-kampen.

Treningskamp: Drammen – Follo 28-24 (12-10) – Mål Follo: Halvard Lunde 1 – Per Olav Røhmer 8 – Espen Røhmer 5 – Stian Gabrielsen 1 – Benjamin Hallgren 1 – Magnus Ramos 1 – Oskar Olafsson 2 – Henrik Bielenberg 5

NM første runde: Nordby – Follo 18-41 (11-17) – Mål Follo: Halvard Lunde 2 – Per Olav Røhmer 3 – Espen Røhmer 7 – Thomas Solstad 4 – Stian Gabrielsen 4 – Benjamin Hallgren 5 – Magnus Ramos 2 – Oskar Olafsson 2 – Eirik Fossnes 2 – Henrik Bielenberg 6 – Henrik Baumann 1 – Christian Westby 3

Vi sees i hallen!