God Sommer! – Follo

God Sommer!

Ferien er her, men ikke for alle. I Follotrykk Arena har det vært full trøkk med spillere fra a-laget og rekrutt som ikke har reist på ferie.

Stallen er nesten komplett.

Ny i årets stall:

Thomas Solstad (Follo HK rekrutt, Ski)

Eirik Brøste Fossnes (Follo HK rekrutt, Langhus)

Per Olav Røhmer (Fjellhammer)

Halvard Martin Lunde (Kolbotn, Herulf, Follo HK rekrutt, Siggerud)

 

Kristoffer-Isak Johannessen (Follo HK rekrutt, Ski) og Mats Andreas Slaastad (Follo HK rekrutt, Oppsal) følges tett, i tillegg til mange av de andre rekruttene som hospiterer jevnlig med a-laget.

Klubben er fortsatt på jakt etter ny målvakt. Det er flere aktuelle navn. Adrian Ark Saastad (Follo HK rekrutt, Ski) har returnert fra militæret og begynner å trene med Follo HK igjen.

Trenere er som tidligere Valter Persia og Ole Martin Viken.

Samtidig må vi takke Aksel Horgen, Benjamin Herseth, Marius Enger, Kristoffer Jakobsen, Ales Abrao Silva og Leonardo Vial Tercariol for en fin tid i Follo og ønsker dem lykke til videre. Kristoffer Jakobsen takker av som spiller og går inn i trenerteamet til Follo HK Rekrutt.

 

2.august – 9. august reiser Follo HK til Kiel for å følge oppkjøringsmodellen til THW Kiel. Opplegget og lokasjonene blir de samme. Gutta skal være godt rustet til starten av årets sesong.

Les hva Østlandets Blad skriver om oppkjøringen

THW_Kiel

Legeacup går av stabelen 28.-30. august i Follotrykk Arena og Langhushallen. Dette blir en bra oppkjøringsarena, med lag fra Grundigligaen og 1 divisjon.

LegeaCup15_AB

Pulje 1.

Follo

Arendal

Kristiansand

Fjellhammer

 

Pulje 2.

Bodø

Charlottenlund

Sandnes

St.Hallvard

Kampoppsett finner du her

Follo HK Rullestolhåndball setter opp showkamp under LegeaCup 2015 – Lørdag 29.08.2015 – 13:30

IMG_4620C

Follo er trukket ut til spill mot Nordby i NM herrer 2.runde Kampen er ikke datofestet enda, men skal spilles før 23.august.

Sesongstart 13.09.2015 borte mot Viking TIF i Sandslihallen

Første seriekamp hjemme i Follotrykk Arena er mot Fjellhammer 20.09.15 kl. 18:00

Vi skal være klare!

Rekruttene er i full gang med oppkjøring. Også her er stallen er nesten komplett. Trenere i år er Ken Marius Krabbe og Kristoffer Jakobsen. Trenerteamet er godt fornøyd med stallen, innsats og fremgang så langt og gleder seg til å komme i gang med sesongen. Parallelt med oppkjøringen til Team Krabbe skal flere av gutta skal være med på oppkjøringen til a-laget i Kiel. Nordstrand Hummel Cup står på planen i tillegg til treningskamper.  På rekruttsiden er hovedfokus å utvikle enkeltspilleren.

Vi kan love en spennende sesong både for A-lag og rekrutt. Vi skal skape underholdning på banen. Nå håper vi du kommer for å oppleve nye Follo! Store deler av stammen er den samme. A-lag og rekrutt, kjenner hverandre bedre og skal være godt forbedret til sesongen 15/16.

Mens gutta skal gjøre jobben på banen så skal klubben levere gode arrangement. Vi er blant de best besøkte hallene i 1 divisjon. Vi har gode fasiliteter. Ingen grunn til og ikke komme på kamp!

Vi gleder oss til sesongstart! Vi sees i Follotrykk Arena!

Fortsatt God Sommer!

bielenbergSommer