Vil DU være med ? – Follo

Vil DU være med ?

KICK OFF Rullestolhåndball 1.mars 2015

Vi nærmer oss Kick Off Rullestolhåndball og vi jobber med forberedelsene.
Follo HK`s flotte rekruttgutter har stilt opp for å trene rullestolhåndball for å kunne demonstrere dette under kick off. Her var mye idrettsglede, nye utfordringer og nye opplevelser ved å spille håndball sittende i en rullestol – her var mye morro – men også mye læring.
Follo HK håper mange har lyst til å være med på rullestolhåndball og melder seg på.
Vi ønsker å utvide tilbudet slik at andre som har lyst til å spille håndball, men som ikke har hatt muligheten tidligere, nå kan få ønsket oppfylt. Vi starter på et normalt nivå. Rullestolhåndball skal være en aktivitet for alle. Her kan alle delta uavhengig av kjønn, alder og funksjonsnivå. Vi håper så mange som mulig melder seg på slik at vi kan få til et miljø med brukere som både ønsker et nytt sosialt tilbud, nye utfordringer og mål å strekke seg etter. Håper vi sees ! Laila Horgen

PS: Vil du melde deg på eller lurer på noe, send mail til : laila@follohk.no

Bilder fra dagens trening kan ses HER.