Lerøyserien – 2 runde – Follo

Lerøyserien – 2 runde

2 runde Lerøyserien 2014/15 – Åsheimhallen – Heimdal

Follo HK rekrutt har denne helgen vært i Trondheim for å spille Lerøyserien´s andre runde.

Først ut venter Nærbø. Follo HK presenterer godt forsvar og mellom stengene har Daniel Nielsen en meget god kamp. Dette gjør det vanskelig for Nærbø. Follo rekruttene med Thomas Solstad i spissen setter sjansene og spiller underholdende håndball. Seier 27-19.

Eirik Brøste Fossnes 5 (1), Kasper Haugaard Thorsen, Benjamin Hallgren 1, Haakon Venås Årbu 1, Christian Jakobsen 2, Mathias Johansen 3, Adrian Israelsson 5 (3), Daniel Nielsen, Thomas Solstad 8 (BB), Christopher Bankson 2

2 min – Mathias Johansen (2),  Christian Jakobsen

I andre kamp venter Elverum som hittil er ubeseiret i årets Lerøyserie. Follo rekruttene får en vanskelig start og klarer ikke hente inn den tidlige ledelsen til Elverum. Haakon Venås Årbu får i gang slegga og noterer 6 nettkjenninger men Follo klarer ikke hente inn forspranget til Elverum. Kampen ender 28-23 i favør Elverum.

Kristoffer-Isak Johannessen, Eirik Brøste Fossnes 1, Kasper Haugaard Thorsen 2, Benjamin Hallgren 3, Haakon Venås Årbu 6 (BB), Christian Jakobsen, Mathias Johansen 1, Adrian Israelsson 6 (3), Daniel Nielsen, Thomas Solstad 2, Christian Westby 2, Christopher Bankson.

2 min Kasper Thorsen, Benjamin Hallgren, Christoper Bankson

Tiller er tredje kamp denne helgen og gutta er klare for å gjøre en god kamp. Follo starter forrykende med meget sterkt forsvar og igjen en god målvakt. Denne gangen Kristoffer-Isak Johannessen. Det skal gå hele 17 minutter før Tiller scorer sitt første mål. Follo viser igjen godt samspill, tar gode avgjørelser og her er det mange som kan nevnes. Etter 50 minutter viser tavla 30-15 i favør Follo HK.

Kristoffer-Isak Johannessen (BB), Eirik Brøste Fossnes 3, Kasper Haugaard Thorsen 2, Benjamin Hallgren 4, Haakon Venås Årbu 8, Christian Jakobsen, Mathias Johansen 1, Adrian Israelsson 1 (1), Daniel Nielsen, Thomas Solstad 6, Christian Westby 5, Christopher Bankson 2

2 min Benjamin Hallgren (2), Christoper Bankson, Eirik Brøste Fossnes

Follo HK ønsker å rette en spesielt takk til Håvard Røed og teamet fra Tiller HK for et veldig god oppfølging og et godt arrangement.

 

Andre resultater:

Elverum – Tiller     26-25

Tiller – Nærbø        23-26

Nærbø – Elverum  30-30

Bilder fra helgen finner du her:

http://www.follohk.no/rekrutt-leroy-2-runde/

Tabellen finner du her:

http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=22872&mal=2&lag=