Målorgie i Follotrykk Arena! – Follo

Målorgie i Follotrykk Arena!

Det ble scoret hele 72 mål i Follotrykk Arena søndag kveld. Dessverre var det Sandnes som scoret flest og vant 35-37, etter uavgjort 18-18 til pause. Det var en kamp hvor forsvars- og målvaktsspill ikke fungerte. Follospillerne tapte altfor mange dueller og var ikke kollektivt gode nok. Nå blir det analyse og arbeid med forsvarsspill frem mot hjemmekampen mot Kolbotn neste søndag.

Uheldigvis for Follo måtte Stian Gabrielsen ut med lyskestrekk etter ca 6 min. Med Oskar Olafsson langtidsskadet ble det mye ansvar på få bakspillere. Det fungerte ok fremover, der spesielt Henrik Bielenberg tok mye ansvar. Han puttet hele 13 baller bak Sandnes keeper, inkludert 3 straffekast. Normalt skal 35 holde til seier, men det var som sagt en kollektiv kollaps forsvarsmessig. Mulig at en fantastisk forvarskamp mot Hauagaland sist, innvirket på dagens kamp. Evnen til å nullstille seg før hver eneste kamp, er i praksis ikke så lett.

Med seier ville Follo klatret opp på andre plass, etter at Viking overraskende tapte 30-33 for Haugaland på hjemmebane. Et lag Follo slo 30-18 forrige helg. Nå er det 4 lag som etter halvspilt serie kjemper om plassene bak Kolstad. Viking, Follo og Sandefjord har 16 poeng, mens Falk Horten er like bak med 15 poeng. Det kommer ganske sikkert å bli spennende helt inn mot sesongslutt.

Nå venter lokaloppgjør mot Kolbotn i Follotrykk Arena søndag 14. desember. En kamp hvor Follo er klare favoritter, men som helst sikkert blir en vanskelig kamp. Kolbotn har vist stigende form de siste kampene, og er helt sikkert 100 % motivert til å slå «storebror» på vår hjemmebane. Vi håper mange tar turen til Follotrykk Arena og heier Follo frem til seier!

Her kan dere lese hva ØB skriver om kampen.

Follo HK: Leonardo Vial Tercariol, Erik Horgen, Aksel Horgen 3 (1), Stein Olav Johannessen 2, Henrik Bielenberg 13 (3), Espen Røhmer 5, Eirik B. Fossnes, Magnus Ramos, Kjell André Hardy, Stian Gabrielsen, Benjamin Herseth 2, Chris Abolade 7, Kristoffer Jakobsen, Ales Silva 3, Marius Enger.