PUDDEL OG PASTELL – Follo

PUDDEL OG PASTELL

29. november er det klart for at en av Follos mest populære kulturattraksjoner tar turen til Follos storstue.

 «Puddel og Pastell» er bandet til Ski Rockteater, som gjennom mange år har hatt show for fulle hus i Rådhusteatret i Ski og som også har hatt sin avstikker til Kolbotn med sitt Kolben Rockshow.

 Gjennom disse årene har gjengen i bandet vært innom et utall låter, som igjen har skapt et slagkraftig partysett som de er klare for å slippe løs på det dansende julebordpublikummet i Follo Trykk Arena.

 I ulike konstellasjoner har denne gjengen gjort underholdning på Skifestivalen ved flere anledninger, ØB Live på Ski torg sammen med Vinni i 2013, Siggeruddagene gjennom mange år, Krydder Live i 2013 sammen med Christian Ingebrigtsen samt eventjobber for det lokale næringslivet i Follo, deriblant Brødrene Dal på Langhus, Østlandets Blad i Ski og Driv IL i Enebakk. Det siste de har gjort var å slå seg sammen med Trine Rein på Siggeruddagene i august i år.

 I settet til Puddel og Pastell får du det som navnet lover. 29. november får du nemlig blant annet store deler av 80-tallet på ny, der du både kan danse og synge med av full hals til låtene du trodde du hadde glemt. Billetter kan kjøpes her. Kun 295 kr.

 Bandet er sammensatt av noen av de beste vokalistene og musikerne Follo har å tilby, for å lage årets fest for Follopublikummet:

 

Rolf Kristensen fra Ski, sang

Ingeborg Sand fra Siggerud, sang

Carl August Tidemann fra Enebakk, gitar

Johan Os Stave fra Kolbotn, gitar

Odd Inge Rand fra Ski, bass

Dagfinn Klausen fra Ski, keyboards

Christian Lund fra Kolbotn, trommer