Årets kamp i Follotrykk! – Follo

Årets kamp i Follotrykk!

Så langt har Follo Håndball prestert bedre og bedre utover i sesongen. Det startet med en knepen seier borte mot Kolbotn. I de påfølgende kampene har Follo tatt skalpen til blant annet Falk Horten og Sandefjord, som definitivt tilhører toppen av 1. divisjon. Eneste tapet så langt kom mot Viking borte. Sannnsynligvis den tøffeste bortekampen i løpet av sesongen. Viking har alltid vært gode hjemme, og det er ikke mange lag som tar poeng i Stavanger.

Sist søndag gjorde Follo sin beste kamp så langt. St Hallvard borte var en kamp mange forventet skulle bli meget jevn. Gutta ville det annerledes og etter 15 minutter, sa man takk for følget. I andre omgang var det et spørsmål om hvor stor seieren skulle bli. Meget gledelig å se at mange presterte samtidig. Stian Gabrielsen puttet 11, Espen Røhmer tok det ansvaret han skal som playmaker og kaptein, Oskar Olafsson viste god aggresivitet og laget tre flotte mål fra distanse, Aksel Horgen satte de mulightene han fikk osv. Når vi samtidig har en målvakt som påresterer godt i nesten hver eneste kamp, er vi vanskelige å slå.

På søndag får vi testet hvor gode vi er. Kolstad har imponert enda mer. 8 strake seiere og en målforskjell med 74 + mål, er meget bra. Kolstad har som Follo, slått både Falk Horten og Sandefjord. Falk med 3 mål på bortebane og Sandefjord med 9 mål på hjemmebane.

Nå håper vi at håndballinteresserte støtter opp laget på søndag! Så langt har støtten fra tribunen vært meget god. De siste kampene har over 700 tilskuere sørget for god stemning. Det setter gutta veldiog stor pris på og det er definitivt med på å vinne jevne kamper. Vi har sendt ut invitasjoner til alle samarbeidsklubbene, med beskjed om at alle spillere <16 år kommer gratis inn. Vi håper mange trenere tar med seg lagene og at andre tar veien til Follotrykk på søndag. Kampstart kl 18.00!