Uavgjort mot Drammen – Follo
Marius Medby Pedersen, Follo HK

Uavgjort mot Drammen

I den siste kampen i første runde av Lerøyserien spilte Follo mot Drammen. Kampen endte uavgjort 24-24 etter at Drammen ledet med 2 til pause. Et resultat Follo ikke er fornøyd med, selv om det kunne endt med tap.

Innledningen på kampen var reprise på lørdagens kamper. Follo spilte god angrepshåndball, men klarte ikke å sett ballen i mål. Drammen tok føringen og ledet på det meste med 3 mål. I den andre omgangen tok Follo kommandoen. Ledelsen til Drammen ble spist opp og med 8 minutter igjen ledet Follo med 3. På tross av gode muligheter slet Follo nok en gang med å få ballen i mål. Drammen reduserte og kvitterte. Med drøye 30 sekunder igjen har Follo ballen på stillingen 24-24. Dessverre sklir Aksel Horgen når han skal sette en finte og mister ballen. Det ga Drammen en siste mulighet, men heldigvis vartet Kristoffer Isak Johannesen opp med en redning på skudd fra 6 meter i kampens siste sekunder.

En helg hvor målsettingen var 6 poeng og endte opp med 1, gjør at både trener og laget er skuffa. Mange mente Follo totalt sett var det beste laget, men det handler om å få ballen i mål. Mellom 22 og 27 bomskudd per kamp er langt unna det som er vanlig. Spenningsnivået var nok litt for høyt og gutta ble stresset når skuddene ikke satt.

Mot Drammen gir vi en honnør til Adrian B. Israelsson. Han tok mye ansvar fremover og med smarte avslutninger ble han lagets toppscorer med 7 mål.

Nå er det å trene godt (avslutninger) frem mot neste runde i Trondheim i midten av desember.