Best på banen og på tribunen! – Follo
Stian Gabrielsen, Follo HK

Best på banen og på tribunen!

Nå er det virkelig moro å se Follo Håndball! Bortekampen mot St Hallvard var på papiret en tøff oppgave. Hjemmelaget sto så langt med 5 seiere og to tap, og har levert solide kamper. Mot Follo var de sjanseløse. Med solid forsvarspill, stor fart fremover og mange gode skudd valset Follo over St Hallvard. Til pause var stillingen 11-16, og når sluttsignalet lød var seieren 11 mål stor med sifrene 26-37.

Kampen var jevn i starten, men på stillingen 6-6 sa Follo takk for følget. I starten på den andre omgangen økte Follo sakte men sikkert ledelsen og med 15 min igjen var kampen i realiteten avgjort. Mot slutten av kampen byttet Valter flittig og alle fikk prøve seg.

Stian Gabrielsen hadde virkelig ladet storkanonen i denne kampen. Han åpnet med en bom, men så fikk han fininnstilt siktet og gav seg ikke før han hadde satt 11 mål bak fortvilede målvakter på hjemmelaget! Men det var ikke bare Stian som presterte godt. Espen Røhmer var som vanlig motoren i laget. Han fikk premie som lagets beste spiller (noe Stian kanskje ikke var helt enig i?). Oskar Olafsson gjorde sin beste kamp for sesongen. Solid i forsvar og mer aggressiv i angrepsspillet, Tre flotte mål fra distanse, hvorav det ene virkelig testet kvaliteten på målnettet.

Vår målvakt Leonardo sto som vanlig en meget god kamp. Han har en egen evne til å plukke frem det beste, når det betyr mest. Det er utrolig viktig at vi har en slik siste skanse, som i tillegg gir mye energi til laget. Gledelig var det at også hans brasilianske venn Ales Silva leverte årsbeste. Han kom inn mot slutten av første omgangen og endte opp med fem flotte scoringer og meget solid forsvarsspill. Nå har han lært seg å spille i Norge (les tilpasse seg norske dommere), og klarte seg utmerket uten en eneste utvisning.

Nå gleder vi oss vilt til å ønske Kolstad velkommen til Follotrykk søndag 23. november. Kolstad er så langt ubesieret med 74 + mål etter 8 kamper. Vi oppfordrer alle håndballinteresserte til å ta turen til Follotrykk. Dette blir årets kamp!

Med dagens seier ligger Follo på 3. plass, like mange poeng som Viking på plassen foran.