Ikke den starten vi ønsket….. – Follo
Marius Medby Pedersen, Follo HK

Ikke den starten vi ønsket…..

Det ble en tung start for Follo Håndballs gutter 18 lag i Lerøyserien. To knepne tap mot henholdsvis Falk Horten og Charlottenlund, samsvarer ikke med de mål og forventninger laget har. I begge kampene hadde våre gutter nok sjanser til å score mål, men altfor mange 100 % sjanser ble dessverre misbrukt.

Begge kampene var jevne fra start til slutt. I den første kampen mot Falk var ingen av lagene mer enn et til to mål foran, før de siste minuttene. Med drøye to minutter ledet Falk 20-17. Da spilte Follo mann mann i forsvar og reduserte to ganger. Med ti sekunder igjen fikk Follo sjansen til å sikre et poeng, men det siste skuddet gikk i innsiden på stanga og ut. Et surt et måls tap 19-20.

I kampen mot Charlottenlund gikk Follo også ut mann mann i avslutningen. Det ga Follo en sjanse til å redusere, men det lyktes ikke og det endte med tomåls tap 19-21.

Å slippe inn 20 og 21 mål er definitivt gokjent. Problemet var, som tidligere nevnt at Follo ikke scorer på sjansene. Dette var kamper gutta har gledet seg til i lang tid, og det kunne virke som de var litt stresset. Mengden tekniske feil og bomskudd var fler enn det vi er vant til fra Follogutta.

Dagens mann i Follo var Benjamin Hallgren. Han scoret flest og spilte gode forsvarskamper. Litt utolmådig av og til, men mye positivt fra Benjamin i dag.

Nå må batteriene lades og så skal Drammen slås i morgen!