DETTE HAR VI GLEDET OSS TIL! – Follo

DETTE HAR VI GLEDET OSS TIL!

Endelig starter årets landsserie for gutter 18; Lerøyserien. Alle løpeturene, alle styrkeøktene og alle håndballtreningene skal nå belønnes. I helgen tar Follo Håndball i mot Falk Horten, Drammen og Charlottenlund. Det kommer til å bli tøffe kamper, hvor målsettingen er å ta full pott!

Så langt har håndballinteresserte i Follo støttet A-laget på en fantastisk måte. Vi håper at også gutter 18 kan nyte godt av hjemmebane med god støtte fra tribunen. Vi kan love høyt tempo, stor innsats og mye spenning.

Aksel Horgen og Benjamin Hallgren er våre sterkeste kort. De er en del av A-lags stallen og har hevdet seg meget bra i 1. divisjon. Begge er keivhendte og gir Follo en stor konkurransefordel. Resten av laget er en gjeng talentfulle gutter som har startet sin håndballkarriere i forskjellige deler av Follo. Ski og Langhus er sterkest representert, men vi finner også spillere fra andre deler av Follo.

Hovedtrener Ken Marius Krabbe har høye forventninger til årets gutter 18 lag. Vi har trent godt, mange av spillerne har vært med på treninger med A-laget og miljøet i gruppa er fantastisk godt, poengterer Krabbe. I fjor endte Follo på femte plass, kun et poeng bak Runar som tok bronse. I år skal det bli medalje!

I første runde er nok Falk Horten den vanskeligste motstanderen. De har gjort det bra på aldersbestemte lag i flere år. Vi får satse på at gutter 18 gjør det samme som A-laget, vinne over Falk Horten i Follotrykk Arena. Drammen har vi møtt i noen treningskamper og vunnet ganske klart. Det gjør oss til favoritter, med den faren det utgjør for undervurdering. Charlottenlund vet vi mindre om, men det gjorde det bra i kvalifiseringen og blir en spennende motstander.

LØRDAG 15.11.2015
12:00 Falk Horten – Follo HK
13:30 Charlottenlund – Drammen
14:50 Langhus – Nit/Hak – G13
16:30 Follo HK – Charlottenlund
18:00 Drammen – Falk Horten

SØNDAG 16.11.2015
10:00 Follo HK – Drammen
11:30 Falk Horten – Charlottenlund

Ha en hyggelig håndballhelg i Follotrykk!