Follo Julebordshow! – Follo

Follo Julebordshow!

VELKOMMEN TIL FOLLOS JULEBORDSHOW!

Lørdag 29. november gjøres Follotrykk Arena om til festlokale. Scene, lyd, lys, gulv, stoler, bord, duker, barer osv. skal gi en hyggelig ramme for julebordshowet.

Kvelden starter kl 18.00 med servering av julebuffet og juletallerken med en drikkeenhet. Underveis i måltidet blir det variert underholdning med musikalske og humoristiske innslag.

Kl. 22.00 entrer Ski Rockteater Band scenen, med et puddel og pastell show. Da rydder vi litt plass, slik at det også er mulig å bevege seg litt.

Det er mulig å kjøpe billetter til hele kvelden, eller til kun den siste delen med Ski rocketater. Full pakke koster 895 kroner. Konserten med Ski Rockteater Band koster 295 kroner. Det er satt maks grense for begge typer billetter, så det lønner seg  å være tidlig ute hvis man skal være helt sikker på å få plass.

Deltakere/vennegjenger som ønsker å reserve bord sammen  sender epost til frank@follohk.no. Dette gjelder de som skal spise.

Follo Håndball ønsker bedrifter, håndballinteresserte og andre som tror dette kan bli en hyggelig kveld hjertelig velkomne!

Det settes opp busstransport t/r Ski-Langhus til en kostnad på 110 kr.

For mer informasjon kontakt Frank Westby på frank@follohk.no eller på tlf. 91123382.

Billetter bestilles her!

Bedrifter som ønsker tilsendt faktura kan sende en epost.