Første tapet kom mot Viking – Follo

Første tapet kom mot Viking

Viking brøt Follos seiersrekke med en overbevisende seier 37-27, etter 16-11 til pause. Follo var på forhånd svakket ved at Oskar Olafsson måtte kaste inn håndkleet med sykdom på matchdagen. I tillegg har både Stian Gabrielsen og Ales Silva vært småskadet hele uken, og ikke fått trent som de burde. Nå får vi 14 dagers pause frem til hjemmekamp mot Fjellhammer. Da skal vi tilbake på vinnersporet!

Mot Viking fungerte det ikke som ønsket hverken fremover og bakover. Det er absolutt godkjent å score 27 mål, men allikevel brant Follospillerne mange klare scoringsmuligheter. Vi vet at bom ofte fører til mål andre veien, og det skjedde i Stavanger. I tillegg var Viking dyktige i etablert angrep. Valter Perisa prøvde forskjellige forsvarformasjoner uten hell.

På Follo stod som vanlig Leonardo Vial en god kamp, selv med 37 i nota. Leonardo fikk premie som Follos beste spiller. I tillegg leverte kaptein Espen Røhmer en god kamp og scoret tilsammen 8 mål.

Husk neste hjemmekamp i Follotrykk Arena søndag 9. november mot Fjellhammer. Et lag vi på papiret skal slå. Med like god støtte fra publikum som de to siste kampene, skal vi klare det.

Follo Håndball: Leonardo Vial Tercariol, Kristoffer I. Johannessen, Aksel Horgen 5, Henrik Bielenberg 5, Espen Røhmer 8, Eirik Fossnes, Kjell André Hardy, Benjamin Hallgren, Stian Gabrielsen 3, Benjamin Herseth 1, Chris Abolade 2, Kristoffer Jakobsen 1, Ales Silva 2.