Klar for ny kamp! – Follo

Klar for ny kamp!

Allerede til søndag er det klart for et nytt toppoppgjør i FolloTRYKK arena. Fløyta går kl 18:00 mellom Follo Håndball og Falk Horten. Begge lag er tippet høyt oppe på tabellen før sesongen og begge lag vil gjøre sitt ytterste for å ta 2 poeng. Falk har allerede tatt første stikk når de vant NM kampen mot Follo tidligere i høst, men mye har skjedd siden den gang! Follo har vunnet sine 4 neste kamper mens Falk både har tapt for Kolstad og spilte sist helg uavgjort mot Haugaland.

Nå trengs all den støtten som kan komme, hjelp gutta med å stille opp i hallen og rop for full hals. Under kampen mot Sandefjord ga publikum alt og stemningen var høy. Vi håper alle håndballinteresserte i hele Follo og omegn tar turen til FolloTRYKK arena førstkommende søndag kl 18:00. Alle spillere fra våre samarbeidsklubber som stiller i drakt eller treningsdress kommer gratis inn!

HEIA FOLLO!

PS: Du kan se flere av gutta imorgen (torsdag 16.10) når Follo 2 møter Stabæk i 2. divisjon. Kampen spilles kl 20:30 i FolloTRYKK arena 1.