God stemning når Follo Håndball tok sin 4. strake seier! – Follo
Chris Abolade

God stemning når Follo Håndball tok sin 4. strake seier!

Publikum fikk en flott idrettsopplevelse når Follo Håndball beseiret Sandefjord 21-16 etter 9-9 til pause. Kampen hadde det meste med gode prestasjoner, tøffe dueller, vanskelige dommeravgjørelser, mange utvisninger og spenning i 57 minutter. Utover i andre omgang kjempet Follospillerne som løver i forsvar og nektet Sandefjord scoringer i lange perioder. I tillegg sto Leonardo Vial en fantastisk kamp mellom stengene, og fikk fortjent bestemannspremien. Han reddet blant annet 3 av 3 straffekast!

Sandefjord startet best og ledet 4-0 etter 7 minutter. Follo spilte seg frem til gode sjanser, men fikk ikke ballen bak en meget god Simen Hansen. Valter Perisa måtte ta en tidlig timeout, og det hjalp. Sakte men sikkert reduserte Follo ledelsen, og med en flott enkeltsmannsprestasjon utlignet Benjamin Hallgren til 9-9 bare 2 sekunder før tiden var ute.

Follo startet med en tidlig utvisning i andre omgang. Med spill 6 mot 4 gikk Sandefjord opp i en to måls ledelse. Men på stillingen 11-13 tok Follo over kommandoen. Litt for mange bom fremover gjorde at Sandefjord klorte seg fast i målprotokollen. Først med 8 minutter igjen var Follo oppe i en to måls ledelse 18-16. Med tre minutter igjen var stillingen 20-16 og publikum slapp jubelen løs.

Kaptein Espen Røhmer var naturlig nok meget godt fornøyd med 2 poeng. Vi var solide bakover, men har en del å gå på fremover, var Espens kommentar rett etter kampslutt. Follo spilte seg frem til gode muligheter, men bommet for mye. Utover i kampen var kombinasjonen med redninger, gode pasninger fra Leonardo og en rask Chris Abolade effektiv. Chris scoret 4 mål mot slutten av kampen på direkte pasning fra Leonardo.  Stian Gabrielsen ble Follos toppscorer med 7 mål, hvorav 4 på straffe. Det var 100 % uttelling fra 7-meteren.

Nå kan vi glede oss til møte med Falk Horten om en uke i Follotrykk. Falk vant overlegent når vi møttes i cupen. Gutta er veldig klare for revansje, og med like god støtte fra publikum skal vi klare det.

Follo Håndball: Leonardo Vial, Erik Horgen, Aksel Horgen 1, Stein Olav Johannesen, Henrik Bielenberg 4, Espen Røhmer, Eirik Fossnes, Oskar Olafsson, Marius Enger, Magnus Ramos, Kjell Andre Hardy, Benjamin Hallgren 2, Stian Gabrielsen 7 (4), Benjamin Herseth, Chris Abolade 6, Ales Silva 1.