Haslum var bedre – Follo

Haslum var bedre

I idrettens verden svinger det innenfor korte tidsrammer. I helgen som var fikk Follo Håndball mange oppturer. Kvartfinalen i NM for gutter 20 ble en nedtur. Haslum har vært og er favoritt til å bli norgesmestere, men vi hadde et lite håp om å slå dem. Det hadde krevd prestasjoner på topp nivå fra mange av gutta. Slik ble det ikke og Haslum vant fortjent 27-18.

Haslum er uten tvil norges beste kontringslag. Når våre spillere enten skyter for dårlig eller gjør tekniske feil, er resultatet ofte baklengsmål. Slik utviklet seg denne kampen etter hvert. Det var jevnt frem til 8-7, men så var det takk og farvel.

Uansett så venter nye utfordringer allerede på søndag. Kampen mot Haslum må man legge bak seg, og forberede seg til besøk av Sandefjord i Follotrykk Arena kl. 18.00. Med seier i den kampen har Follo Håndball fått en fantastisk start på sesongen. Vi oppfordrer alle som vil se Follo Håndball i Grundigligaen neste år, om å møte opp!

Her kan dere lese hva ØB skriver.

Follo Håndball:  Kristoffer Johannessen, Wilhelm Skogly, Eirik B. Fossnes, Thomas Solstad 2, Kristoffer Jakobsen, Aksel Horgen 1, Henrik Bielenberg 1, Oskar Olafsson 6, Jack Tholin, Kasper H. Thorsen 1, Magnus Ramos 2, Benjamin Hallgren 3 (1), Benjamin Herseth 2, Mathias Johansen.