Vi topper tabellen og er klare for Lerøyserien! – Follo

Vi topper tabellen og er klare for Lerøyserien!

Det var en usedvanlig god helg for Follo Håndball. A-laget satte seg i bussen og reiste opp til Kristiansund søndag. En kamp som skulle vinnes, og hvor gutta infridde. Stillingen til pause var 15-11, og det endte med seier 32-25. Men selv om Kristiansund så langt har tre tap, er det ingen lett motstander. Laget består til stor del av spiller fra Island og Danmark. Gode spillere på dette nivået, men trenger tid på å bli samspilt. Det er nok en del lag som vil få problemer i Kristiansund utover sesongen.

Kampens store spiller var venstrekant Chris Abolade. Han scoret hele 11 mål, og fikk virkelig vist frem hurtigheten i kontraspillet. Med en opplagt Leonardo Vial i mål, fikk Follo mange muligheter til å starte raske angrep. Disse mulighetene tok Chris godt vare på.

Nå har Follo Håndball fått den startet vi ønsket. Valter Perisa er godt fornøyd med laget og spillerne, og ser tydelig progresjon i prestasjonene. Årets første toppkamp venter hjemme i Follotrykk førstkommende søndag. Da kommer Sandefjord håndball på besøk. Et lag som har vunnet to av to kamper, og som på onsdag møter Falk Horten på hjemmebane. Vi håper håndballinteresserte i Follo møter opp og viser at det er viktig å ha et topplag i regionen. Forskjellen på f eks 400 og 7-800 tilskuere er stor. Med bra trøkk på tribunen øker vinnersjansene betraktelig. Her kan dere lese hva Østlandets Blad skriver om kampen mot Kristiansund.

Follo HK: Leonardo Tercariol, Wilhelm Skogly – Aksel Horgen, Benjamin Herseth 2, Espen Røhmer 6, Ales Silva 1, Kjell Andre Hardy 2, Oskar Olafsson, Stian Gabrielsen 6 (2), Henrik Bielenberg 2, Chris Abolade 11, Magnus Ramos, Kristoffer Jakobsen 2.

Gutter 18 spilte kvalifisering til Lerøyserien (landsserien). Det betyr enormt mye å delta her, og det var tydelig at hele laget var skjerpet. Vi møtte to lag Nøtterøy og Arendal, som begge har A-lag i Grundigligaen. Resultatene viser at det gror betydelig bedre i Follo enn i de to nevnte klubbene. Follo knuste Nøtterøy 38-16 og var nesten like overlegne mot Arendakl (30-19). Helgens siste kamp mot Tiller var uten betydning, men Follo vant den også (29-28). Trener Ken Marius Krabbe var naturlig nok meget fornøyd med resultatene og skal nå forberede laget best mulig til den første runden i Lerøyserien, 15.-16. november. I tillegg til Follo er følgende lag kvalifisert: Drammen, Fjellhammer, Steinkjer, Charlottenlund, Oppsal, Elverum, Kjøkkelvik, Falk Horten, Bækkelaget, Sandefjord, Viking, Nærbø, Viking Stavanger, Tiller og Haslum. Målsettingen er å ta en medalje. Drømmen er selvsagt gull….

Husk kamp mot Sandefjord søndag  kl. 18.00 i Follotrykk Arena!