Hardt straffet av Elverum 2 – Follo

Hardt straffet av Elverum 2

Follos rekrutter dro opp til Elverum for å spille sesongens andre kamp i 2. divisjon, med et meget ungt lag. 6 spillere født 1997 og like mange spillere født 1996. Vårt unge mannskap spilte for udisplinert i angrep og ble hardt straffet på kontringer. Elverum 2 vant til slutt 40-25 etter 22-11 til pause.

Tap med 15 mål er ikke en god opplevelse, men det er en viktig lærdom for videre utvikling. Mange av gutta spiller nå på et høyere nivå enn de er vant til, og må tilpasse seg det. I denne kampen ble altfor mange angrep avsluttet for tidlig, på ikke gode nok scoringsmuligheter. KOnsekvensen var altså mange enkle scoringer for Elverum. Neste kamp i 2. divisjon er borte mot Haslum 2 2. oktober.

 

Follo Håndball; Wilhelm Skogly, Kristoffer Isak Johannesen, Kristoffer Jakobsen 1, Haakon Årbu 3, Kasper Thorsen 1, Marius Enger 4, Eirik Fossnes 3 (2), Benjamin Hallgren 4, Magnus Ramos 2, Jack Tholin 1, Thomas Solstad 2, Chris Bankson, Mathias Johansen 2, Adrian Birk Israelson 2.