NOK EN SEIER FOR FOLLO HÅNDBALL! – Follo

NOK EN SEIER FOR FOLLO HÅNDBALL!

Sesongen har startet strålende for Follo Håndball med kun seire for A-lag, gutter 20, gutter 18 og i går kveld 2. divisjonslaget. Motstander var rekruttene til GRUNDIGligalaget Halden. Våre gutter sikret en 4-måls seier 32-28, etter 16-14 til pause. Banens gigant var Kristoffer Jakobsen som scoret hele 10 mål og viste herlig innsats.

I denne kampen var det flere debutanter i 2. divisjon.  Thomas Solstad, Adrian Birk Israelsson og Marius Enger fikk alle prøve seg mot større (antall kg) og mer rutinert motstand. De kom alle fra debuten med gode tilbakemeldinger fra trener Ken Marius Krabbe. Gøy å se at unge Follospillere hevder seg på seniornivå. I denne kampen stilte Follo med et lag hvor gjennomsnittsalderen var under 20 år!

Nå venter Elverum 2 borte på lørdag. Sannsynligvis en av de tøffeste kampene i 2. divisjon. Det blir spennende å se hvordan unggutta takler det. Her kan du lese hva ØB skriver om kampen.

 

Follo Håndball: Kristoffer Isak Johannessen, Stein Olav Johannessen 6, Marius Enger 1, Jack Tholin 1, Magnus Ramos 2 (1), Kasper H. Thorsen 2, Benjamin Hallgren 1, Haakon Venås Årbu, Benjamin Herseth 6, Mathias B. Johansen 1, Adrian Birk Israelsson, Daniel S. Nohre Nielsen, Thomas Solstad 2, Kristoffer Jakobsen 10.