En god helg! – Follo
Benjamin Hallgren

En god helg!

Follo Håndball kvalifiserte seg enkelt til kvartfinale i NM for gutter 20. Strindheim ble minst et nummer for lite og seiersifrene ble til slutt hele 35-17 (19-9). Tidligere på dagen startet gutter 18 regionsserien med å valse over Herulf med 33-17 (13-8). Det betyr 3 seire av 3 mulige denne helgen!

Strindheim holdt følge med Follo de 10 første minuttene,men det vistes tidlig at det var klasseforskjell på lagene.  Strindheim hadde problemer med å komme til gode scoringsmuligheter. Forsvaret med spillere som Benjamin Herseth, Oskar Olafsson, Henrik Bielenberg og Stein Olav Johannessen, holder god kvalitet. Her kommer mange lag til å få problemer. Fremover på banen var det litt for mange skuddbom i starten, men det tok seg veldig opp.

På forhånd var kvaliteten på keeperne den største usikkerhetsfaktoren. Kristoffer Isak (KI) Johannesen og Wilhelm Skogli er bare 17 år gamle og ennå ikke vant med det tempo og den kraften gutter 20 spillere har. Det var imidlertid ingenting å bekymre seg for. Både KI og Wilhelm gjorde en utmerket jobb mellom stengene.

Med høyt tempo og startvillige kantspillere ble det mange mål i kontra og ankomst. Hele 10 spillere tegnet seg på scoringslista. Kantspillerne Benjamin Hallgren og Jack Tholin scoret henholdsvis 8 og 5 mål.  Verdt å merke seg er også at Kristoffer Jakobsen er tilbake i Follotrøya og bidro med godt forsvarsspill og tre mål.

Follo Håndball: Kristoffer I. Johannessen, Wilhelm Skogly, Aksel Horgen 4, Stein Olav Johannessen 4, Henrik Bielenberg 3, Eirik Fossnes, Oskar Olafsson 3, Jack Tholin 5, Magnus Ramos 2, Kristoffer Jakobsen 3, Benjamin Herseth 2, Mathias Johansen 1, Benjamin Hallgren 8, Thomas Solstad.

Bilder kan nytes HER
Hva ØB skriver kan du lese HER