Seier i seriestarten! – Follo
Aksel Horgen

Seier i seriestarten!

Med snaut 20 sekunder igjen på stillingen 17-17, tar Stian Gabrielsen det hele i egne hender og banker inn vinnermålet. Det hjelper ikke at Kolbotn får spille 15 sek etter time out. Follo Håndball står i mot og sikrer seg 2 særdeles viktige poeng. Deilig i en kamp som Follo måtte og skulle vinne.

Lokaloppgjør er spesielt. Mye prestisje og sterke følelser. Follo Håndball var store favoritter etter å blant annet vunnet med 9 mål over Kolbotn i Legea cup. Kolbotn er nyopprykket og kunne gå på banen helt uten press. Det virket som om Follos unge spillere var preget av stundens alvor og det er mulig at redselen for å tape var større enn lysten til å vinne. Uansett var det sterkt å ta seg sammen på slutten og sikre en forventet seier.

Kolbotn åpnet best og ledet 3-0. Etter 20 spilte minutter i første omgang ledet hjemmelaget 7-5. Da entret hallens eldste spiller Erik Horgen banen. Han var sterkt delaktig i at Kolbotn kun scoret 1 mål de neste 18 minuttene! Follo gikk til pause med ledelse 10-8. Gutta startet best i andre omgang og var oppe i 4 måls ledelse. Da fikk Kolbotn en spiller utvist og muligheten for å drepe spenningen var der. En svak overtallasperiode endte med tap 0-2, og så var det kamp igjen.

De siste minuttene ble en thriller. Follo ledet 17-15 med ca 3 minutter igjen. Da ryker Stian Gabrielsen på en utvisning, og Kolbotn utligner til 17-17. Heldigvis er vi best det siste minuttene og gutta kunne slippe jubelen løs.

I morgen braker det løs igjen for mange av gutta. Cupkamp hjemme i Follotrykk mot Strindheim kl. 17.  Vi har tro på at de tar med seg seierssmaken og sørger for nok en seier!

Follo Håndball: Leonardo Vial Tercariol, Erik Horgen, Ales Silva 1, Aksel Horgen 4 (2), Stein Olav Johannessen, Henrik Bielenberg 2, Eirik Fossnes, Oskar Olafsson 1, Magnus Ramos, Kjell André Hardy, Benjamin Hallgren, Benjamin Herseth, Chris Abolade 3, Espen Røhmer 5, Kristoffer Jakobsen, Stian Gabrielsen 2.