Snipp, snapp, snute – Follo
Espen Røhmer

Snipp, snapp, snute

1. divisjonskollega Falk Horten var det klart beste laget i 3. runde i NM. 1. omgang var jevn med pauseledelse 15-13 til bortelaget. Etter pause ble Follo hengende etter i målprotokollen og sluttresultatet ble hele 24-34. Skuffende etter mange gode kamper i oppkjøringen. Nå er det fokus på seriestart mot Kolbotn i Sofiemyrhallen, som gjelder.

Follo har i oppkjøringen hatt suksess med 3-2-1 forsvar. Blant annet mot Lillestrøm i Legea cup. Mot Falk tapte vi for mange dueller og kom for ofte på etterskudd.  Det ga bortelaget mange gode scoringsmuligheter, og altså 34 mål. Det tar tid å innarbeide et godt 3-2-1 forsvar og Follo må ta lærdom av dagens kamp, og jobbe videre.

Kampen startet med at Follo tok føringen. Hjemmelaget ledet med 2 mål frem til Falk utlignet til 6-6 etter snaut 15 min. Resten avomgangen bølget kampen frem og tilbake med Falk 1-2 mål foran.  Follos beste spiller i første omgang var uten tvil Espen Røhmer. Kapteinen tok ansvar og scoret hele 8 ganger før pause.

I andre omgang var Follo oppe på uavgjort etter snaut 5 minutter, men så var det stopp. Noen tekniske feil, noen dårlige vurderinger i angrep og så var plutselig Falk oppe i en seks måls ledelse. En ledelse de tok godt vare på og seieren var aldri truet.

Nå må vi riste av oss skuffelsen. Ta lærdom av dagens kamp og  bygge energi foran seriestarten mot Kolbotn. En kamp Follo «skal vinne». Det er alltid en utfordring. Kolbotn overrasket stort mot Bodø i kveldens cupkamp, og tapte kun med 3 mål. Vi håper mange møter opp i Sofiemyrhallen lørdag kl. 16 og hjelper gutta til seier:

Follo Håndball: Leonardo Vial, Kristoffer Isak Johannesen, Espen Røhmer 9, Benjamin Herseth 1, Henrik Bielenberg 2, Kjell Andre Hardy, Ales Silva 2, Chris Abolade 1, Oskar Olafsson 4 (1), Magnus Ramos 1, Benjamin Hallgren, Stein Olav Johannesen, Marius Enger, Eirik Fossnes og Aksel Horgen 4 (1).