Follo knuste Romsås i cupen – Follo
Benjamin Herseth, Follo HK

Follo knuste Romsås i cupen

4. divisjonslaget Romsås ble som forventet en enkel oppgave for Follo Håndball. I første omgang var det full gass og resultattavla viste 22 til Follo og 2 til hjemmelaget etter 30 min. Sluttresultatet ble 39-11. Nå blir det spennende å se hvilket lag Follo skal møte i neste runde, forhåpentligvis i Follotrykk Arena. 3, runde spilles enten 3. eller 7. september.

I denne kampen fikk mange unge Follogutter sin debut som A-lags spiller i en offisiell kamp. Kristoffer Isak Johannesen, Thomas Solstad, Eirik Fossnes, Adrian Birk Israelsson, Benjamin Hallgren, Magnus Ramos, Kasper Thorsen og Marius Enger  spilte alle sin første kamp, og leverte gode prestasjoner. Benjamin Hallgren endte opp som toppscorer med 9 scoringer. Det gror godt, og det er flott at de unge får kjenne litt på  nivået, selv om Romsås ikke ga så mye motstand.

Nå venter 1. divisjonskollega Falk i 3. runde. Kampen spilles i Follotrykk Arena, sannsynligvis søndag 7. september. Informasjon kommer. Her kan du lese hva ØB skriver.