2 kamper = 2 seire – Follo

2 kamper = 2 seire

Torsdag kveld var både A-laget og gutter 18 i aksjon med treningskamper. Seniorene tok turen til Nøtterøy og vant 22-21!  Postenligalaget Nøtterøy som var finalist i Skjærgårdslekene for 14 dager siden. Follo startet med å sjokkere ved å gå i ledelse 9-1. Leonrdo Vial stengte buret, 3.2-1 fungerte godt og det gikk fort fremover. Det  skapte temperatur på benken til Nøtterøy. Follo rullerte mye utover i kampen og prøvde ut forskjellige forsvarssystem. Kampen jevnet seg ut, men Follo trakk altså til slutt det lengste strået.

Nå skal det ikke legges altfor stor vekt på resultater i treningskamper, men det er selvfølgelig veldig positivt for selvtillit og stemningen i laget å vinne over lag i Postenligaen. Med ny trener og nye spillere etter ferien, har Follo ikke hatt mye tid til å bli samspilte. Det lover godt for fremtiden. Vi er optimister og har tro på at laget vil prestere godt i 1. divisjon. Det skal bli spennende å se hvordan Follo klarer seg i Legea cup på hjemmebane 29.-31. august. Der skal vi bl a møte ØIF Arendal (med Magnus Jøndal), som mange tipper på øvre halvdel i årets Postenliga.

Gutter 18 tok i mot Lillestrøm i Follotrykk Arena. Etter 2 x 30 min lyste det 35-16 på måltavla. En overbevisende seier uten 2-3 av de antatt beste spillerne. Trener Ken Marius Krabbe var fornøyd, men påpekte at det fortsatt er mye å jobbe med. Samme helgen som Legea cup, deltar G18 på Haslum cup. Der blir motstanden tøffere og vi får se hvordan Follo klarer seg mot de beste.