Sesongkort! – Follo

Sesongkort!

Nå er sesongkortene lagt ut for salg. Pris for voksen kun 800 kr.  Egne priser for trenere, pensjonister og barn. Trykk her for kjøp av sesongkort.

Spillerstallen til Follo Håndball er nå nesten komplett og det ser meget lovende ut. En rekke unge lokale spillere blandet med landslagsspillere med solid erfaring, gjør at målsettingen om direkte opprykk til Postenligaen er realiserbar. I tillegg er vi spent på hva Valter Perisa kan få til med laget. Vi skal ikke se bort i fra at 3-2-1 på nytt blir Follo Håndballs varemerke. Hvis vi i tillegg klarer å få med oss mr underholdning him self: Niklas Knudsen, blir dette moro!

Spillerstallen består for øyeblikket av følgende spillere: Aksel Horgen, Oskar Olafsson, Kjell Andre Hardy, Stein Olav Johannesen, Benjamin Herseth, Magnus Ramos,  Benjamin Hallgren, Espen Røhmer, Stian Gabrielsen, Chris Abolade, Henrik Bielenberg, Ales Silva, Leonardo Vial (og Niklas Knudsen).  I løpet av kort tid vil stallen være komplett med blant annet en keeper til.

Vi håper at mange håndballinteresserte i Follo synes dette ser fristende ut og støtter oss i forsøket på å spille Postenligaen neste år. Follo trenger så absolutt et elitelag, som kan inspirere alle de yngre spillerne! Bestill sesongkort nå!