Ny spiller klar for Follo! – Follo

Ny spiller klar for Follo!

Med 38 dager igjen til serieåpningen mot Kolbotn nærmer troppen seg komplett. Ales Abrao Silva heter Follo Håndball sin siste signering. Med sine 202 cm og 118kg skal han bli en vanskelig spiller å stoppe for våre konkurrenter.

Ales er en to-veis linjespiller som skal binde sammen forsvaret samtidig som han er en stor trussel i angrep med sin fysikk. Ales kommer fra Rioja i Spania hvor han har vært de siste 5 sesongene. Han har kommet på 2. plass i den spanske serien og deltatt i EHF cup 4 år på rad. Før han gikk til Spania var han en sesong i Tyskland.

Ales er godt kjent vår tidligere signering Leonardo Vial Tercariol, da de sammen har spilt både ungdoms, junior og a-landskamper sammen for Brasil.

Vi ønsker Ales velkommen til Follo Håndball og gleder oss til å se han i aksjon!

Du kan lese hva ØB skriver her!