Takk for nå! – Follo
Magnus Jøndal

Takk for nå!

Magnus Jøndal har nå valgt å skifte klubb til ØIF Arendal. Han har skrevet en hilsen til klubben som vi har fått lov til å dele. Vi takker Magnus for sin innsats på og utenfor banen i mange år og ønsker han lykke til videre i sin karriere. Så håper vi at han en gang er å se i Follo drakten igjen 🙂
«Hei
Tenkte jeg bare skulle skrive en liten siste hilsen for nå. Jeg vil takke for mange fine år i Follo HK hvor jeg har fått gleden av å være med på mange oppturer som for eksempel opprykket til postenligaen og cupfinalen. Jeg setter stor pris på den tiden jeg har vært i Follo HK og klubben vil alltid være spesiell for meg. Jeg har trivdes veldig godt både på banen og med alle de som jobber rundt klubben. Det er en flott gjeng som det har vært spennende å være en del av.
Nå endte dessverre sesongen i år med nedrykk og det var veldig kjedelig. Jeg har som målsetning å spille for landslaget og en dag kanskje få muligheten til å spille i utlandet. Jeg følte derfor at jeg måtte bytte klubb og spille i Postenligaen for å kunne kjempe videre om en plass på landslaget. Dette var ikke en enkel avgjørelse å ta fordi som jeg har skrevet over har jeg hatt det veldig fint i Follo HK, men jeg håper dere har forståelse for den beslutningen jeg tok.
Jeg ønsker dere masse lykke til i sesongen som kommer og jeg håper dere klarer å rykke opp så fort som mulig. Det blir spennende å følge med på hvordan det går for dere i 1 div. Jeg kommer nok til å titte innom hvis jeg er hjemme og har mulighet til å se på en kamp. Langhus er fortsatt «hjemme» og jeg håper jeg fortsatt er aktuell den dagen jeg bestemmer meg for å flytte hjem igjen.
SÅ helt til slutt vil jeg igjen takke for mange fine år i Follo HK.
Mvh
Magnus Jøndal»