Program summercamp – Follo

Program summercamp

Mandag ønsker vi ca 80 håndballspillere velkomne til Follo summercamp. Her følger en oversikt over organisering og innhold:

Dagene startes og avsluttes med felles samling for alle.  Mandag, tirsdag og onsdag deles deltakerne inn i 4 grupper, som gjennomfører 4 treningsøkter på 60 minutter i løpet av dagen. Disse dagene starter vi kl. 09.00 og sier takk for i dag kl. 15.30. Innholdet i øktene består av fysisk trening, brytetrening og teknisk trening med ball. Treningen vil differensieres så mye som mulig i forhold til spillernes behov og forutsetninger.

Torsdag organiserer vi en miniturnering med Follospillere som lagledere. Dagen avsluttes kl. 13.30.

Frode Scheie ønsker deltakerne velkomne mandag og så vil Follospillere og trenere være instruktører gjennom hele campen.

Tirsdag kveld blir det leker, konkurranser, god musikk og servering av Balkan Kebab. Det hele starter kl. 19.00 og varer til 22.00. Torsdag reiser vi med buss til Østfoldbadet, hvor det i tillegg til bading blir servert pizzabuffet. Avreise kl. 14.00 og så er vi tilbake på Langhus kl. 18.00. Begge aktivitetene er fortsatt åpne for påmelding.

Follo Håndballs målsetting er at deltakerne skal ha det gøy og få gode treningsøkter tilpasset den enkelte. Vi skal gjøre det vi kan for at dette skal bli en suksess! Hjertelig velkommen mandag kl. 09.00!