Oppkjøringen starter – Follo
Aksel Horgen

Oppkjøringen starter

Onsdag 21. mai starter oppkjøringen for gutta som hovedsakelig skal spille 2. divisjon, landsserie og regionalserie gutter 18, det vi i Follo Håndball definerer som rekruttstallen. Arbeidet med å etablere en spillerstall startet i februar, og så langt har følgende spillere takket ja:

Benjamin Hallgren, Håkon Aarbu, Sigurd Kleiven, Kasper Thorsen, Marius Enger, Mathias Johansen, Bjørn Martin Berget, Mats Gonella, Daniel Nielsen, Robert Berntsen, Jack Tholin, Adrian Asheim, Egil Munkerud og Einar Gaustad. Alle disse var en del av rekruttstallen i fjor. I tillegg er Aksel Horgen ung nok til å delta på gutter 18, hvis det skulle bli aktuelt. Noen av disse spillerne vil helt sikkert både trene med A-laget og være en del av laget som spiller i 1. divisjon.

I tillegg har følgende nye spillere meldt at de vil være en del av Follo Håndball rekrutt neste år; Eirik Fossnes, Wilhelm Skogly, Christopher Bankson, Adrian Birk Israelson og Marius Pedersen. Disse spilte i fjor i Langhus. De siste spillerne i rekruttstallen kommer fra Ski; Jonas Strøm Tjernshaugen, Christian Jakobsen, Christian Westby, Kristoffer Isak Johannessen Thomas Solstad og Lohras Karimi.

Dette er en flott gjeng med treningsvillige og talentfulle gutter, som vi i Follo Håndball har stor tro på! De fleste av spillerne som i fjor var sterkt delaktige i gode resultater i 2. divisjon og landsserien er med videre, og påfyllet av spiller fra Langhus og Ski 97 holder god kvalitet. Begge lagene har gode prestasjoner å se tilbake på.

Trener for denne gjengen er Ken Marius Krabbe. Erfaring som spiller i Postenligaen for Haslum. Trener for aldersbestemte lag gjennom mange år, og trener for Ullern håndballakademi. Krabbe (som han ønsker å bli kalt som), ser frem i mot å ta disse guttene et skritt eller flere i utviklingen. Oppkjøringen kommer til å bli tøff, så her er det bare å gi alt. Målsettingen er at Follo Håndball alltid skal være blant de best trente lagene i Norge.

Før sommeren vil vi øke trenerteamet med 1-2 trenere. Follo Håndball har en stor rekruttstall i år, og for å sikre god individuell oppfølging kreves det flere gode trenere.

Vi gleder oss veldig til å se disse gutta vil prestere neste sesong. Medalje i landsserien er en soleklar målsetting. Vi har også stor tro på gode resultater i 2. divisjon, selv om det ikke er den  mest prioriterte målsettingen. For de som viser god treningsinnsats og gode prestasjoner vil spill i NM for gutter 20 og spill i 1. divisjon, være en god mulighet for videre utvikling.