Da er vi i gang! – Follo
Oskar Olafsson, Follo HK

Da er vi i gang!

Nedrykk til 1. divisjon førte til nødvendig revidering av budsjettet. Konsekvensen var at lønnskostnader måtte reduseres. Forskjellige grep er tatt, og som kjent var et av tiltakene å tilby Frode Scheie en 50 % stilling.  Et tilbud Frode har takket nei til. Det å halvere hovedtrenerens stilling er selvsagt ikke gunstig, men det ville vært uforsvarlig å gå videre med de samme lønnskostnadene. Så lenge prosessen med  å kutte kostnader har pågått, har arbeidet med å etablere en ny spillerstall blitt utsatt. Vi skulle gjerne hatt stallen klar tidligere, men igjen så var det de økonomiske rammene som måtte avklares før nye kontrakter kunne inngås.

Nå blir det hektisk aktivitet fremover. Sportslig leder Sixten Kjernlie og sportslig utvalg har jobbet og jobber intenst for å få brikkene på plass. Det er med stor glede vi kan informere at mange av våre unge spillere har valgt å bli med videre! Det har ikke manglet på tilbud fra andre klubber, men gutta har lyst til å spille Follo Håndball opp i Postenligaen, og det setter vi pris på. Det er viktig for Follo Håndball å kunne presentere et lag som i stor grad består av unge spillere med tilhørighet til Follo og omegn. Vi skulle gjerne hatt med noen av de spillerne som har valgt å forlate Follo, men det er forståelig at en del har tatt et annet valg. Spillere som Håvard Aasheim, Kristian Sæverås, Magnus Jøndal, Tobias Glemming, Joakim Patriksson og Magnus Søndenå har valgt å tegne kontrakt med lag i Postenligaen. Vi ønsker dem lykke til og hjertelig velkomne tilbake til Follo når vi er tilbake på det høyeste nivået!

Så langt har følgende spillere takket ja til Follo neste sesong; Oskar Olafsson, Henrik Bielenberg, Espen Røhmer, Stian Gabrielsen, Aksel Horgen, Stein Olav Johannesen, Kjell Andre Hardy, Benjamin Herseth, Benjamin Hallgren, Magnus Ramos og Jack Tholin. En flott gjeng med tilhørighet til Follo, med en gjennomsnittsalder under 20 år. Noe Follo Håndball skal bygge fremtiden på.

Med målsetting om direkte opprykk til Postenligaen er det nødvendig med påfyll av rutine og kvalitet. I første omgang jakter Follo Håndball en keeper og en strekspiller. Alle vet hvor viktig en god keeper er, så det har høy prioritet. En robust strekspiller som er god i både forsvar og angrep vil også være et viktig tilskudd til laget. Forhåpentligvis er dette på plass i løpet av kort tid. Følg med på hjemmesiden og Facebook.