En strålende uke for Follo Håndball – Follo
Henrik Bielenberg, Follo HK

En strålende uke for Follo Håndball

Oppturen begynte med at A-laget viste hva som bor i dem, når Arendal ble sendt hjem med 9 måls tap fra Follotrykk Arena. Dagen etter var det duket for prestisjeoppgjør mot Njård i 2. divisjon.  Lagene hadde lik poengsum og vinneren ville med stor sannsynlighet ta fjerde plassen i årets serie. I borteoppgjøret vant Njård knepent 32-31, og våre gutter var sugne på revansj. Det viste seg fra første sekund, og med et effektivt 3-2-1 forsvar var Follo helt overlegne. 18-9 til pause ble til slutt 33-24!  Stort pluss til Henrik Bielenberg som briljerte på banen.

I helgen var begge Follos guttelag i finaler i Indre Østfold Reisebyråcup. I årsklassen 17 år vant Follo 27-23. I årsklassen 18 år møttes begge Follolagene, og det ble Folloseier her også! Gratulerer til alle gutta og trenerne Daniel Helland Anderson, Lars Olsen og Per Martin Doksnæs!

På søndagen spilte Follo G18 bortekamp mot Bækkelaget. Det ble en overbevisende seier 30-21. Dermed er Follo vinner av regionserien 2013/2014! Nå venter sluttspill, hvor Oppsal blir motstander i semifinalen.

Veldig oppløftende for alle oss som har hjertet i Follo Håndball og ikke minst for alle de som legger ned mange timer hver uke!