Knuste Arendal ! – Follo

Knuste Arendal !

Det var en fryd å se Follo Håndball avslutte hjemmesesongen med overlegen seier 34-25 over ØIF Arendal! Med senkede skuldre og godt keeperspill viste Follo hva laget er kapabelt til. Arendal kom til Follotrykk Arena med god tenning og behov for poeng for å sikre sluttspillplass. Hvis de regnet med 2 lette poeng, fikk de en gedigen overraskelse. Follo tok føringen fra start av, ledet 15-10 til pause og hadde avgjort kampen med 10 minutter igjen av spilletiden.

Follo viste spilleglede og til tider strålende samspill i angrep. I første omgang gikk ballen og bevegelsene så fort at store Arendalspillere var på etterskudd gang etter gang. Kampens tre store spillere var Vasja Furlan, Magnus Sundenå og Erik Horgen (46 år!).  Sundenå har etter en god start på sesongen vært forholdsvis anonym. I dagens kamp var han definitivt ikke det. Totalt 11 mål, hvor av 3 var sikre straffekast. Vasja har virkelig blomstret mot slutten av sesongen. Med 8 mål og god styring av angrepsspillet var han selvfølgelig meget delaktig i den store seieren.

Follo startet med Kristian Såverås i mål. Han stengte buret de første 6 minuttene og viste hvilket enormt talent han er. Dette er en spiller Follo vil ha glede av i mange år fremover! Så tok 30 år eldre Erik Horgen over plassen mellom stengene, og hvilken kamp av Erik! Det er nesten ufattelig at en så godt voksen mann kan prestere slik han gjorde. Her er det bare å finne frem en spillerkontrakt!

Det var forståelig nok færre tilskuere enn vanlig i Follotrykk arena, men stemningen var god og det var mange fornøyde stemmer etter kampen. Spesielt hyggelig med guttelaget fra Nesodden som virkelig heiet på laget gjennom hele kampen.

Nå er det kun en kamp igjen, borte mot Drammen neste onsdag. Så begynner arbeidet med å sørge for at oppholdet i 1. divisjon blir kortvarig. Det er godt for alle med tilknytning til Follo og ta med seg denne kampen på veien.

Follo Håndball: Kristian Sæverås, Erik Horgen, Håvard Åsheim – Henrik Bielenberg 1, Oskar Olafsson, Tobias Glemming 1, Anders Skiaker Myhra 3, Magnus Jøndal 2, Magnus Søndenå 11 (3), Vasja Furlan 8, Benjamin Nordby 1, Joakim Patriksson 1, Tomas B. Johansen, Luca Werner, Espen Røhmer 3, Stian Gabrielsen 3