Full pott i landsserien! – Follo

Full pott i landsserien!

Follo Håndballs gutter 18 lag tok med seg 3 overbevisende seire hjem fra Horten i helgen. Det betyr nå at Follo ligger på tredjeplass! Meget sterkt av et lag hvor de fleste fortsatt har et år igjen som G18 spillere! Siste runde i årets landsserie avvikles i Stangehallen 26. og 27. april. Vi gleder oss!

Helgens tre kamper endte med målforskjellen 75-46! Det vitner om hardt arbeid, kombinert med solid forsvars- og keeperspill. I den første kampen var det hjemmelaget Falk som fikk unngjelde. Etter en jevn start dro Follo i fra og vant 25-12. I den andre omgangen slapp laget kun inn 4 mål! Keeper Kristian Sæverås var kampens gigant og fikk fortjent premie som kampens beste spiller.

I neste kamp møtte Follo Charlottenlund. En motstander med høyt tempo og gode individualister. Etter 8 minutter ledet Charlottenlund 6-0. Da tok trener Lars Olsen timeout og ga tydeligvis noen gode beskjeder. Follo scoret 7 strake mål og beholdt ledelsen gjennom resten av kampen. I denne kampen var Benjamin Hallgren helt rå, i følge Lars.  På søndagen gjensto det å spille mot ØIF Arendal. En litt treg start her også, men etter hvert var Follo helt overlegne. Solid forsvars- og keeperspill gjorde motstanderne fortvilte. Kun 11 baklengsmål og seier 22-11.

På bildet ser dere gjengen som herjet i Horten!