Da er 1. divisjon et faktum – Follo
Magnus Jøndal, Follo HK

Da er 1. divisjon et faktum

Follo Håndball gjorde et hederlig forsøk, men klarte ikke å beseire Bækkelaget på bortebane. Når Nøtterøy samtidig vant lokaloppgjøret mot Runar, må Follo nå ta skrittet ned i 1. divisjon. Det oppleves som tungt, men alle i klubben er innstilt på å jobbe hardt og sørge for at det kun blir et år før Follo er tilbake i Postenligaen.

Follo holdt følge med Bækkelaget det første kvarteret, men så dro hjemmelaget i fra. Stillingen til pause var 16-12. I den andre omgangen var Bækkelaget det førende laget og ledet på det meste med 6 mål. I kampens siste 10 minutter spilte Follo mer offensivt i forsvar og nærmet seg i målprotokollen. På stillingen 28-26 hadde Follo 2-3 store muligheter til redusering, men ballen ville ikke i mål og Bækkelaget tok en fortjent seier.

Verdt å nevne er at Erik Horgen voktet Follos bur i ca. 45 minutter. Erik gjorde en god jobb, reddet en straffe og flere avslutninger fra 6 meter. I tillegg viste Magnus Jøndal at han er tilbake i god form. Selv om det ble et par bom mot slutten av kampen, spilte Magnus nok en god kamp. Dessverre for Follo var Vasja Furlan ikke like god som i de to foregående kampene. Det ble for mange tekniske feil og Vasja kom aldri inn i kampen.

Nok en gang fikk Follo god støtte fra tribunen. Takk til alle som tok veien til Ekeberghallen for å heie på Follo!

Follo Håndball: Håvard Åsheim, Erik Horgen, Kristian Sæverås, Tobias Glemming 1, Magnus Søndenå 4 (2), Stian Gabrielsen 3, Oskar Olafsson, Henrik Bielenberg, Anders Skiaaker Myhra 2, Benjamin Nordby, Luca Werner, Joakim Patriksson 4, Vasja Furlan 3, Espen Røhmer 1, Tomas Johansen, Magnus Jøndal 8 (2).