FOLLO HÅNDBALLGALLA 2014 – Follo

FOLLO HÅNDBALLGALLA 2014

Follo Håndball inviterer alle samarbeidsklubbene og håndballinteresserte til å feire seg selv lørdag 3. mai i Follotrykk Arena. Fokus er på alle de som bruker mye av sin tid for at barn og ungdom skal ha et godt håndballtilbud i Follo.

Det vil bli delt ut priser og annen oppmerksomhet til spillere og frivillige som gjør en innsats for håndballen i Follo.

Follotrykk Arena forvandles fra kamparena til festplass. Lys, lyd, scene, tildekking av gulvet, stoler, bord, duker og alt det som skal til for å skape en flott ramme.

Det vil bli servert buffét og anledning til å nyte god drikke (med og uten alkohol). Underholdningen regisseres av Partytime.no, ved Ricardo Dominguez.

En flott anledning til å bli kjent på tvers av klubber. Vi håper mange har lyst til å bli med på festen og at vi i år starter noe som blir en årlig tradisjon. For at dette skal kunne gjennomføres er vi avhengig av nok mennesker melder seg på. Fristen for påmelding settes til 31. mars, og det vil da tas en endelig avgjørelse på om arrangementet gjennomføres.

Mer info om arrangementet kommer…….

Pris per deltaker er 500 kroner. I tillegg til selve arrangementet er en velkomstdrink og mat inkludert i prisen.

Bindende påmelding sendes til frank@follohk.no Når nok mennesker har meldt seg på sendes krav om innbetaling.