STOR HÅNDBALLHELG FOR LAG I FOLLO – Follo

STOR HÅNDBALLHELG FOR LAG I FOLLO

G16 spiller avslutningshelg i Bring grunnserien, G18 spiller nest siste runde i landsserien og Follos A-lag spiller nok en avgjørende kamp når de reiser til Ekeberg for å møte Bækkelaget. Her er det anledning til å nyte mye god håndball, enten live eller via nettet.

Både Ski Håndball og Langhus IL deltar i Bringserien og skal spille kamper i Bjørnholthallen lørdag og søndag. Ski er allerede klare for sluttspillet, men er sugne på å vinne grunnserien. Ski er ubeseiret så langt, men får nå tøff motstand mot spesielt Falk og Haslum. Langhus har fortsatt en mulighet til å nå sluttspillet, men er avhengig av andre resultater. Trener Mats Julius Haakenstad har tro på 3 seire i helgen, og da er sluttspill definitivt innen rekkevidde. Vi har tro på at Ski gjør jobben sin og gir Langhus en hjelpende hånd.

Follos G18 lag reiser til Horten og skal møte Falk, Charlottenlund og Arendal. Etter en fantastisk start i landsserien tapte Follo 2 kamper i forrige runde. Allikevel er de på femte plass, med kun 1 poeng opp til sølvmedaljene. Helgens motstandere er plassert som nr. 8, 10 og 11 på tabellen, så vi tror Follo vil revansjere seg denne helgen.

På søndag kan Follos skjebne i Postenligaen avgjøres. Med seier lever definitivt håpet om å unngå nedrykk. På hjemmebane tapte Follo klart og leverte sannsynligvis sin dårligste kamp i årets sesong. Her bør også revansjelysten være stor. I de siste kampene har spesielt Vasja Furlan og Magnus Jøndal vært strålende. Mot Stord gjorde Håvrd Aasheim sin beste kamp denne sesongen. Med disse spillerne i form og flere som melder seg på, skal vi gi Bækkelaget en skikkelig kamp om poengene!

God håndballhelg!