Ny seier i 2. divisjon! – Follo
Aksel Horgen

Ny seier i 2. divisjon!

Follo Håndballs rekruttlag hadde små problemer med å beseire Kjelsås.  Det var full kontroll fra første til siste minutt, og når sluttsignalet gikk lyste det 26-33 på resultattavla. Seieren kunne og burde vært enda større, men det var litt for dårlig konsentrasjon i avslutningene. Med seieren er Follo trygt plassert på en femteplass.

Follo stilte blant annet  med spillere som i det siste har fått lite spilletid på A-laget, og de var tydelig spillesugne. Krsitian Sæverås, Oskar Olafsson, Henrik Bielenberg, Benjamin Herseth Thomas Johansen og Aksel Horgen leverte alle gode prestasjoner. Et solid 3-2-1 forsvar gjorde Kjelsåsspillerne frustrerte og ga gode ankomstmuligheter for Follo.

I neste runde skal Follo møte Njård. Et lag som også kjemper i toppen. Vi satser på seier der også!