DET ER FORTSATT EN (LITEN) MULIGHET – Follo

DET ER FORTSATT EN (LITEN) MULIGHET

Gjenstående kamper for lagene i bunnen av Postenligaen er analysert av mange som har hjertet i Follo Håndball. Sannsynligheten for ditten og sannsynlighet for datten, ender opp med at det fortsatt er mulig å beholde plassen på øverste nivå. Hvis Follo vinner mot Stord samtidig som Falk og Nøtterøy taper to vanskelige bortekamper, er det bare 2 poeng opp til kvalikplass.

Men det har egentlig ingen hensikt å bruke energi på slike problemstillinger. Det handler om at Follo Håndball må vinne håndballkamper! Potensialet i laget er større enn hva som så langt er vist. Variasjonen fra kamp til kamp og fra spiller til spiller er stor. I siste bortekamp mot Falk leverte Vasja Furlan og Magnus Jøndal årsbeste, mens mange av de andre spillerne ikke var på forventet nivå. I tidligere kamper har det vært andre spillere som har prestert, men det er altså for få spillere som presterer godt samtidig. Årsakene til det er sikkert mange og komplekse. Uansett handler det nå om å prestere som et lag. Gjør Follo det, vinner vi mot Stord.

Oppladingen til kampen har ikke vært optimal. Follo har hatt 5 spillere på landslagssamling mesteparten av uka (Stord har ikke hatt noen på samling). Det har vært spesielt uheldig at begge keeperne, Håvard Åsheim og Kristian Sæverås har vært borte. Follo henvendte seg til Ski og fikk god hjelp.  Et stort takk til veteranene Erik Horgen og Kurt Nilsen som har steppet inn og gjort en strålende innsats!

Follo Håndball er takknemlige overfor alle de som fortsatt støtter laget. Spillerne fikk blant annet god støtte både mot Nøtterøy og Falk på bortebane. Det varmer oss som jobber for klubben. Misnøyen vokser raskt når prestasjonene ikke er gode nok og resultatene uteblir. Det er naturlig. Det å ha supportere som støtter laget uansett er viktig. Til hjemmekampen mot Stord er alle under 16 år invitert inn med gratisbillett, hvis de har på seg spillertrøye fra egen klubb (eller Follos drakt). Vi håper det fører til godt oppmøte.

God kamp!

Frank Westby
Follo Håndball