Det gror godt i Follo Håndball – Follo
Tomas Johansen

Det gror godt i Follo Håndball

Det er fantastisk morsomt å se hvordan våre unge håndballspillere presterer 🙂  Denne uken har de sendte Skedsmo hjem med 10 måls tap 21-31 i 2. divisjon, og tatt skalpen til serieleder Fjellhammer i G18 serien. Rett og slett imponerende av både spillerne og ikke minst av trenerteamet med Lars Olsen og Per Martin Doksnes.

Mange av spillerne har utviklet seg enormt, ikke minst forsvarsmessig. Mot Skedsmo var forsvarsspillet solid gjenom hele kampen, og med en meget opplagt Kristian Sæverås hadde Skedsmo vanskelig for å score mål. Fremover fikk spillerne beskjed om å holde høyt balltempo, og satse når sjansen var der. Tomas Johansen spilte strålende og var hjernen bak det meste. Størst uttelling fikk Benjamin Hallgren med hele 8 mål.

Siste runde i landsserien for G18 var en liten nedtur for gutta. Da var det ekstra deilig å ta en meget sterk seier over Fjellhammer på bortebane (23-21). Fjellhammer troner øverst på tabellen både i landsserien og regionsserien.

Nå får vi håpe at den positive trenden fortsetter med seier for «de store gutta», når de reiser til Horten søndag.

Heia Follo!