Medaljehåpet lever i landsserien – Follo

Medaljehåpet lever i landsserien

Follos gutter 18 gikk på sine første tap i Landsserien i Bodø. Allikevel er det bare et poeng opp til sølv, så muligheten for et godt sluttresultat er i aller høyest grad fortsatt til stede. Neste runde spilles 15. og 16. mars, med Charlottenlund, Arendal og Falk som motstandere. Disse er plassert på 8., 10. og 11. plass, så da går vi for full pott.

Follo innledet helgen mot Oppsal. Et lag man har spilt jevne kamper mot i regionserien. Det ble jevnt også denne gangen. Dessverre var det Oppsal som dro det lengste strået og vant til slutt 23-21. Gutta var ikke gode nok i avslutningene og lot seg i altfor stor grad bli påvirket av dommerne. Når de to i svart får mer oppmerksomhet enn egne arbeidsoppgaver, er det umulig å prestere opp mot sitt beste.

I den andre kampen tok Follo en enkel seier mot Steinkjer. Full kontroll hele veien, med et solid forsvarsspill. Sluttsifrene skrevs til 34-23.

Avslutningskampen mot Bodø var på papiret den enkleste kampen å vinne. Bodø hadde kun en seier tidligere i landsserien. På hjemmebane var Bodølaget forsterket med noen 1. divisjonsspillere fra Strindheim (samarbeidsklubb), og sikret med en sterk avslutning seier. Follo ledet hele 16-11 litt ut i den andre omgangen, men skjøt Bodøs keeper god. Mot slutten ble spillerne stresset og tapte til slutt 22-25.

På Follo får spesielt Benjamin Hallgren og Benjamin Herseth skryt av trener Lars Olsen. De spilte 3 solide kamper og var de beste på Follo denne helgen. Uheldigvis for Follo er skadesituasjonen blant keeperne slik at Kristian Sæverås måtte bli hjemme for å spille Postenligaen. Kristian er en av Landsseriens beste keepere, og selv med gode erstattere merkes naturlig nok det.

Nå er det bare å brette opp ermene og forberede seg til neste runde. Flere av topplagene gikk på tap i denne runden, hvilket viser at marginene er små. Ta gjerne turen til Horten i mars og gi våre unge talenter støtte.