Follo Håndball gratulerer Jan Magnor! – Follo

Follo Håndball gratulerer Jan Magnor!

Til stående trampeklapp mottok Jan Magnor Ski idrettsråds idrettspris 2013 i Follotrykk Arena. Er det noen som virkelig fortjener  en slik pris er det Jan. Han har lagt ned ufattelig mange timer innen idretten i Ski kommune. Selv nå som «godt voksen» gjør han et fantastisk arbeid for Follo Håndball. Han verver medlemmer, sender ut informasjonsbrev, selger Statoilkopper, henger opp kampinformasjon osv. Vi i Follo Håndball synes det er flott at Jan fikk denne prisen. Det er uten tvil en fortjent oppmerksomhet!

Prisen deles ut for andre gang. Juryen består av styreleder i idrettsrådet, Bernt Olsen (representerer ØB), John Kristian Bjerke (leder for oppvekst og kultur i Ski kommune) og Svein Markestad (fjorårets vinner).  Prisen skal deles ut til en person (alternativt gruppe) som har gjort en innsats utenom det vanlige for idretten i kommunen. Jan mottok diplom og 5000 kr.

Follo Håndball takker for alt det du har lagt ned av arbeid, det du bidrar med hver eneste dag og ser frem mot videre godt samarbeid!

Frank Westby
Follo Håndball