Kniven på strupen – Follo

Kniven på strupen

Nå har vi ikke mange sjanser igjen. I løpet av den kommende uken kan mye avgjøres. Seier mot Bodø søndag og borte mot Nøtterøy på onsdag, så kan vi fighte for en plass i sluttspillet. Med to tap blir kampen om å redde plassen i Postenligaen meget vanskelig.

Jeg har selvsagt tro på at vi vinner begge kampene. Vi har vist at vi er gode nok til å klare det, men vi må prestere i 60 minutter. Foreløpig har vi vært meget gode i deler av kamper, men ikke vært stabile nok. Sist mot Fyllingen vinner vi en 20 minutters periode 14-5! Da spiller vi strålende mot et godt lag.

Bortekampen mot Bodø føltes som et ran. Vi ledet nesten hele kampen og hadde definitivt ikke marginene på vår side de siste minuttene. Nå er det tid for revansje. Bodø startet andre delen av sesongen med hjemmeseier 27-24 mot Falk Horten. Ingen stor håndballkamp, men det er mye god kvalitet i Bodølaget. De har blant annet Postenligaens beste (?) keeper i danske Joachim Christensen. Mot  Falk  ble han notert for 22 redninger.

Våre keepere Håvard Åsheim og Milan Cucuz gjorde en god jobb i Bergen, men de har mer å gå på. Klarer de å være på omtrent samme nivå som Bodøs keeper, tror jeg Follo vinner. Vi satser på godt forsvarsspill og mange redninger.

Det blir også gjensyn med de to ”Follospillerne” Alexander Ørjevik Westby og Sander Thorbjørnsen. For min egen del blir det selvsagt meget spesielt å se sønnen på motsatt banehalvdel. Det ”optimale” er at han gjør en god kamp og at Follo vinner J

Vi trenger et Postenligalag i Follo! Gi ditt bidrag ved å støtte gutta i kamp. Follotrykk Arena søndag kl. 18.00.