Da er vi i gang igjen! – Follo

Da er vi i gang igjen!

Follo Håndball går nå inn i en meget spennende kampperiode. I løpet av  7 uker skal det spilles 9 kamper, 4 hjemme og 5 borte. Vi starter nå på søndag med å reise til Bergen og spille mot Fyllingen. En av de tøffeste kampene vi har igjen i årets Postenliga. Fyllingen avsluttet 2013 med å bli norgesmester i Oslo Spektrum, og har et klart favorittstempel.  Fyllingens høyre side med Kristian Bjørnsen og Harald Reinkind er meget god. Klarer vi å stoppe disse to?, er et nøkkelspørsmål.

En av de største utfordringene inneværende sesong har vært antall redninger. Det blir for enkelt å legge skylda på keeperne, forsvarsspillet har selvfølgelig stor innvirkning. I resten av sesongen skal Milan Cucuz og Håvard Åsheim danne keeperparet. Det blir spennende å se hva det samarbeidet kan gi av resultater. I forsvarsspillet ligger det en forventning om at Luca Werner skal heve kvaliteten. Fremover er vi gode! I treningskampene har vi sett at samhandlingen blir bedre og bedre. Tempoet er større og vi spiller oss frem til flere gode scoringsmuligheter mot etablert forsvar.

Søndag 9. februar kommer Bodø på besøk i Follotrykk Arena, med Alexander Westby og Sander Torbjørnsen i troppen. Da skal det tas revansje for det forsmedelige nederlaget i Bodø! En kamp vi ledet nesten hele veien. En kamp hvor vi ikke hadde marginene på vår side i sluttminuttene. Vi håper at håndballinteresserte i Follo tar turen til Follotrykk Arena og viser Bodøværingene at flere en de klarer å fylle en håndballhall.

Onsdag 26. mars sitter vi med fasiten. Play off, kvalik eller nedrykk til 1. divisjon? Vi jobber knallhardt hver dag og har tro på at vi skal beholde plassen. Alle kampene er selvfølgelig viktige, men den aller viktigste blir sannsynligvis borte mot Nøtterøy 12. februar. Vinner Follo Håndball den trenger vi sannsynligvis «bare» å ta to poeng mer enn Nøtterøy de resterende kampene. Uansett blir det mange opplevelser for oss som liker håndball og nervepirrende kamper. Vi trenger et Postenligalag i Follo! Vi setter pris på all støtte vi kan få.