Follorekruttene knuste Kolbotn! – Follo
Jack Tholin, Follo HK

Follorekruttene knuste Kolbotn!

Follo 2 tok en overlegen seier da serieleder Kolbotn gjestet Follotrykk Arena. Hjemmelaget tok kommandoen fra start av og ledet 4-0 etter noen få minutter. Etter drøye 25 minutter ledet Follo 20-10! Når sluttsignalet kom viste resultattavla 34-26.

Det var først og fremst Håvard Åsheim i mål, Oskar Olafsson og Henrik Bielenberg som dro lasset. Håvard startet meget bra og hadde god kontroll på Kolbotns avslutninger fra kantene. Oskar og Henrik var solide både i angrep og i forsvar. Etter hvert prøvde seg Kolbotn med både ett og to frimerker. Da sto de yngste frem og tok ansvar. Både Jack Tholin på venstrekanten og Benjamin Hallgren på høyrekanten (begge født 1996) leverte mange gode avslutninger.

Med seieren har nå Follo 2 tatt 8 av 10 mulige poeng i 2014.  Laget imponerer og spiller meget god håndball. I neste runde venter Stabæk som ligger på andre plass med to poeng mer enn Follo. Vi skal ikke se bort i fra at det blir en ny seier…..

Follo Håndball: Håvard Åsheim, Kristian Sæverås, Henrik Bielenberg 6 (2), Oskar Olafsson 7, Benjamin Herseth 2, Håvard Olsen 2, Magnus Ramos, Egil M. Aas, Benjamin Hallgren 4, Aksel Horgen 4, Jack S. Tholin 9, Håkon Årbu, Kasper H. Thorsen