Deilig revansje mot BSK! – Follo
Oskar Olafsson, Follo HK

Deilig revansje mot BSK!

I forrige runde tapte Follo Håndball mot Bækkelaget 22-28 i 2. divisjon hjemme i Follotrykk Arena. I dag tok gutta en solid revansje ved å vinne borte med hele 37-30! Med seieren klatret Follo opp på en 4. plass, og er 1 mål foran BSK i innbyrdes oppgjør. Dagens spiller var Oskar Olafsson, som var god både i angrep og i forsvar.

I første omgang var det BSK som var best og gikk til pause med 21-17. Mye takket være stortalentet Magnus Røed (født 1997). Han dundret inn det ene målet etter det andre. Follos trener Lars Olsen ønsker i utgangspunktet ikke å bruke frimerke i kamper hvor unge spillere skal utvikles, men i denne kampen gjorde han et unntak. Med frimerke på Røed i annen omgang var Follo helt overlegne og vant altså de siste 30 minuttene 20-9!

Gutta sto meget godt i forsvar og keeper Kristian Sæverås, som tok over for Håvard Åsheim etter ca 15 min, gjorde en solid jobb mellom stengene. 37 mål i Bækkelagets mål sier det meste om angrepsspillet.

Allerede torsdag neste uke er det ny kamp i 2. divisjon. Da kommer serieleder Kolbotn på besøk i Follotrykk Arene. Be there!