Uavgjort mot Runar – Follo

Uavgjort mot Runar

Den siste treningskampen før alvoret starter igjen endte uavgjort 31-31 mellom Follo Håndball og Runar, etter at Runar ledet med 1 mål til pause. Follo var klart nærmest seier og ledet 31-28 med to og et halvt minutt igjen av kampen. Med ca.  30 sekunder igjen fikk Runar straffe på stillingen 31-30. Follos nye keeper Milan Cucuz reddet straffen, men uheldigvis tråkket Magnus Sundenå innenfor 6 meteren når han tok returen. Runar fikk ballen og scoret i sitt siste angrep.

Til sammen har Follo spilt 5 treningskamper mens det har vært pause i Postenligaen. Fasiten er fire seire og et tap, uten at resultatene har vært det som har hatt fokus. Frode Scheie har fått testet ut en del kombinasjoner og spillerne har fått viktig matchtrening. Vi som følger laget tett synes tempoet i angrepsspillet og samhandlingen stadig utvikles. I perioder spiller Follo Håndball feiende flott angrepsspill. Forsvarsspillet er mer utfordrende. Her handler det mer om å finne den riktige konstellasjonen. Ikke minst i forhold til bytter forsvar/angrep.

I kampen mot Runar viste Joakim Patriksson gode takter. Fullstendig uredd i satsingene og gode avslutninger. Magnus Jøndal scoret også mange fine mål. Bakover imponerte spesielt Luca Werner og Henrik Bielenberg. Luca fremstår mer og mer som den forsvarsspilleren laget trenger.

Nå er det forberedelser frem mot bortekampen mot Fyllingen 2. februar som gjelder. Første hjemmekamp blir 9. februar mot Bodø.