2.Div; Tapte mot Bekkelaget – Follo
Jack Tholin, Follo HK

2.Div; Tapte mot Bekkelaget

Etter to strake seiere på nyåret gikk Follorekruttene på et tap mot Bækkelaget 2. Follo havnet tidlig bak i målprotokollen og lå under 10-15 til pause. I den andre omgangen hadde BSK god kontroll og vant til slutt 28-22. Ut i fra tabellplasseringen var Follo klare favoritter, men som alle vet varierer lagoppstillingen på rekruttlagene ganske mye. I denne kampen stilte BSK med et meget sterkt mannskap og det er tydelig at laget nå skal sikre plassen i 2. divisjon.

Selv om BSK stilte med et godt mannskap, kunne Follo vunnet denne kampen. Hvis laget hadde fungert like godt som i de to foregående kampene, ville det absolutt vært mulig. Dette var imidlertid en kamp hvor mange ikke hadde dagen. Det gikk ut over energien i laget, og for mange dueller gikk i Bækkelagets favør.

Gutta får nå en drøy uke på seg til å revansjere tapet. De to lagene møtes nemlig til ny kamp lørdag 26. januar i Bækkelagshallen.

Follo Håndball: Håvard Åsheim, Kristian Sæverås, Henrik Bielenberg 5, Benjamin Herseth 2, Håvard Olsen, Magnus Ramos 2, Benjamin Hallgren 3, Aksel Horgen 5, Sigurd Kleiven 1, Jack Tholin 3, Håkon Årbu, Kasper Thorsen og Thomas Johansen 1.

Bilder fra kampen kan nytes HER
Du kan lese hva ØB skriver HER