Julepausen er over – Follo
Henrik Bielenberg

Julepausen er over

Da er vi i gang med nye kamper. Første kampen i 2. divisjon ble spilt borte mot Halden. Et sterkt lag som før kampen lå foran på tabellen. Follo Håndball førte kampen frem til pause og ledet i stort sett med 1-2 mål.  Henrik Bielenberg herjet fremover på banen og var sammen med Håvard Åsheim sterk i arbeidet med å hindre mål.  Den andre omgangen var lenge jevn og spennende.  Men etter at Håvard reddet fire skudd i det samme angrep, var Follo ustoppelige. Fra stillingen 21-21, var det et lag på banen og Follo vant til slutt 27-22! Jeg er meget stolt va disse unge gutta!, var trener Lars Olsens kommentar etter seieren. Nå er Follo oppe på 4. plass. Meget imponerende!

Follo Håndball: Håvard Åsheim, Daniel Nielsen, Thomas Johansen 3, Henrik Bielenberg 11 (2), Benjamin Herseth 5, Håvard Olsen, Magnus Ramos 1, Stian Haug, Kasper Thorsen, Håkon Årbu 3,  Mathias Johansen, Benjamin Hallgren 4.

Follos gutter 18 lag har også startet opp igjen med kamper. Årets første kamp var hjemme mot serieleder Oppsal.  Det ble et hederlig tap 21-24. Lars Olsen syntes ikke gutta var helt på topp, og lover at de skal vise bedre takter i neste kamp!