Kan vi slå Haslum? – Follo

Kan vi slå Haslum?

Bortsett fra tap for Elverum på bortebane, har Haslum vært suverene i år. Follo Håndball gikk på et soleklart tap i Nadderudhallen tidligere i høst. Jeg tipper at oddsene på seier til Follo er meget lave. Haslum har et komplett lag, og de har Erlend Mamelund.

Hva er det så som kan gi grunn til optimisme og tro på seier?

 • Follo Håndball blir bedre og bedre. Forrige rundes kamp mot Runar var sesongbeste. Det var rett og slett en meget god håndballkamp!
 • Hardt arbeid over lengre tid, gir resultater. Vi ser at samhandlingen i både angrep og forsvar utvikles. Det er spesielt gledelig å se at radarparet Joakim Patriksson og Vasja Furlan fungerer meget godt sammen. De to er en stor utfordring for alle lag i Postenligaen.
 • Humøret og stemningen i spillergruppa er meget god. Gutta begynner å bli godt kjent med hverandre. Relasjoner og trygghet er det jobbet med fra dag en. Alle dere som har holdt på med lagidrett, vet hvor mye dette betyr. Det handler om å stå sammen i både med og motgang. Gi hverandre energi i alle faser avkampen.
 • Erlend Mamelund er menneskelig han også. Mot Elverum scoret han på under 10 % av skuddforsøkene. Han har hatt det tøft i Follotrykk Arena tidligere. Klarer Follo å stoppe Mamelund er mye gjort.

Et av flere spørsmål som blir avgjørende er hvor mange redninger ender vi opp med. Konstantin Madert er tilbake i Tyskland. Mot Haslum gir vi våre to unge talenter; Håvard Åsheim og Kristian Sæverås tillitt. To av landets mest spennende keepere, men fortsatt meget unge. Mye av ansvaret legges spesielt på Håvard. Jeg tror han er god nok og tøff nok til å mestre det. Det skulle ikke forundre meg om han gjør sitt livs kamp mot Haslum.

Kampen mot Haslum er markedsført som fyrverkerikampen. Stort fyrverkerishow i forkant og forhåpentligvis fyrverkeri på banen i tillegg! Follo Håndball har jobbet knallhardt for å få mer penger i kassa. Mange aktiviteter og forsøk på økt omsetning. I disse tider selger vi produkter som mange ”skal” ha. Vi håper de som allikevel skal ha, velger å kjøpe gjennom Follo Håndball. Her er produktene:

 • Fyrverkeri
  Stort utvalg til gunstige priser. Se Facebook og hjemmeside. Det deles ut skjemaer for forhåndbestillinger, hvor bestillingene blir pakket og gjort klart for henting. I tillegg vil vi fra 27.-31. 12, selge over disk ved Meny på Greverudsenteret.
 • Statoilkoppen
  Drikk så mye kaffe du vil fra Statoil i 2014, for 250 kr. Du vil i tillegg få kaffe gratis i Statoilkoppen på hjemmekampene i Follotrykk Arena.
 • Årskalender
  Som tidligere år har Follo Håndball produsert en familiekalender. Hold oversikten over aktivitetene i familien. I tillegg får du fine bilder av Follospillerne 🙂

Jeg setter 100 kr på Follo Håndball mot Haslum. God kamp og et riktig godt nytt år fra alle oss i Follo Håndball!

Frank Westby
Follo Håndball