Konstantin Madert til Tyskland – Follo

Konstantin Madert til Tyskland

Det har vært hektisk møteaktivitet denne uken i forbindelse med at Konstantin Madert fikk et tilbud fra en tysk håndballklubb. Et tilbud Konstantin ser meget positivt på, både sportslig og personlig. Han kommer da «hjem» og blir satset på i en klubb som spiller i 2. Bundesliga. Follo Håndball vil på den ene siden ikke miste spillere mitt i sesongen, men på den annen side vil klubben strekke seg for å imøtekomme ønsker fra spillere.

Klubbene er nå enige om en rask overgang, slik at Konstantin avsluttet sin karriere i Follo i kampen mot Runar i kveld. Konstantin understreker at han trives meget godt i Follo. Han skryter av både det sportslige og det administrative arbeidet som gjøres. Samtidig ber han om forståelse for at dette tilbudet er meget fristende.

Follo Håndball har to av landets mest lovende keepere i Håvard Åsheim og Kristian Sæverås. De vil nå få mer ansvar. I første omgang mot Haslum 27. desember. Deretter er det som kjent pause i Postenligaen i hele januar. Om Follo Håndball vil styrke stallen med ytterligere en keeper i siste del av sesongen er det ennå ikke tatt en avgjørelse på. Sportslig leder Sixten Kjernlie sier at det vil bli vurdert i forhold til både sportslige og økonomiske hensyn.

Follo Håndball takker Konstantin for bidraget i Follo Håndball og ønsker ham lykke til i hjemlandet!